Η γαλλική πανεπιστημιακή μελέτη διαπίστωσε «δεκάδες έως εκατοντάδες φορές μεγαλύτερη θνησιμότητα από το εμβόλιο Pfizer». Οι ειδικοί μιλούν για «ένα νέο Ολοκαύτωμα»

2021-03-27

Εμπειρογνώμονες μολυσματικών ασθενειών στο Πανεπιστήμιο της Μασσαλίας μιλούν για «ένα νέο Ολοκαύτωμα» που βασίζεται σε επίσημα κυβερνητικά στοιχεία στο Ισραήλ - Σχεδόν οι ΜΙΣΟΙ από τους επίσημους ισραηλινούς θανάτους κορώνας σημειώθηκαν μετά από εμβολιασμούς, ξεκινώντας στα μέσα Δεκεμβρίου 2020 - Η πλειοψηφία των σοβαρών ασθενών σε νοσοκομεία εμβολιάστηκαν μία ή δύο φορές.

Ο Δρ Hervé Seligmann, εμπειρογνώμονας των μολυσματικών ασθενειών στο Πανεπιστήμιο του
Aix-Marseille, μαζί με τον μηχανικό Haim Yativ, έχουν ρίξει προσεκτική ματιά στα επίσημα και στατιστικά στοιχεία του Ισραήλ, την μέχρι σήμερα περισσότερο εμβολιασμένη για τον Covid-19 χώρα στον κόσμο, για να δουν αν είναι αλήθεια, ότι το εμβόλιο Pfizer μειώνει σημαντικά τον αριθμό των περιπτώσεων κορονοϊού και των θανάτων, όπως ισχυρίζονται τα περισσότερα συστημικά ΜΜΕ.

Αρκετές εφημερίδες, όπως η Γαλλική Soir και η Arutz Sheva, αναφέρουν τώρα, ότι οι Seligmann και Yativ κατέληξαν στο εντυπωσιακό συμπέρασμα ότι «εκατοντάδες φορές περισσότεροι νέοι και δεκάδες φορές περισσότεροι ηλικιωμένοι πεθαίνουν από το εμβόλιο παρά από την κορώνα την ίδια περίοδο. Μιλούν ακόμη και για «ένα νέο Ολοκαύτωμα».

Στο Ισραήλ, το 53% του πληθυσμού έχει ήδη εμβολιαστεί. Για σύγκριση: Στη Μεγάλη Βρετανία, αριθμός 2ος στη λίστα με 26,9%, στις ΗΠΑ 13,5%, στη Γερμανία 4,1% και στην Αυστραλία μόνο 0,1%.
* (ποσοστά έως τέλη Φεβρουαρίου)

Ο Δρ Seligmann εργάζεται στο Τμήμα Έρευνας για τις Λοιμώξεις και τις Τροπικές Ασθένειες, της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Aix-Marseille και έχει πάνω από 100 επιστημονικές δημοσιεύσεις προς τιμήν του.
_________________________________

«Εκατοντάδες φορές υψηλότερη θνησιμότητα στους νεότερους και δεκάδες φορές υψηλότερη στους ηλικιωμένους»


Μαζί με τον μηχανικό Haim Yativ, ζήτησε τα επίσημα στοιχεία της ισραηλινής κυβέρνησης μέσω αίτησης WOB και κατέληξε στο συμπέρασμα, ότι το εμβόλιο Pfizer προκαλεί ποσοστό θνησιμότητας εκατοντάδες φορές υψηλότερο στους νεότερους από ό,τι ο κορονοϊός χωρίς το εμβόλιο και ποσοστό θνησιμότητας δεκάδων φορές υψηλότερο σε ηλικιωμένα άτομα, ειδικά αν κάποιος θεωρήσει επίσης τους πολλούς ηλικιωμένους που - όπως και στην Ολλανδία - πεθαίνουν λίγο μετά τη χορήγηση του εμβολίου από εγκεφαλική αιμορραγία, καρδιακή προσβολή ή άλλη κατάσταση.

Οι συγγραφείς της μελέτης δήλωσαν ότι δεν έχουν συγκρούσεις συμφερόντων, εκτός από το ότι έχουν παιδιά που ζουν στο Ισραήλ.

«ΕΝΑ ΝΕΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ»

Σημείο προς σημείο, τα συμπεράσματά τους είναι:

* Υπάρχει αναντιστοιχία μεταξύ των δημοσιευμένων, δεδομένων από τις αρχές και της πραγματικής πραγματικότητας.

* Τον Ιανουάριο του 2021, αναφέρθηκαν 3.000 αντιδράσεις εμβολίων, 2.900 εκ των οποίων οφείλονταν στα εμβόλια mRNA.

* Η θνησιμότητα είναι 40 φορές υψηλότερη σε σύγκριση με άλλα χρόνια.

* Οι συγγραφείς αποκάλυψαν ένα άρθρο Ynet σχετικά με την «επιτυχία» των εμβολιασμών, με βάση τα ίδια στοιχεία και πληροφορίες: «Αναλύοντας αυτά τα δεδομένα, καταλήξαμε σε εντυπωσιακά στοιχεία που συμβάλλουν σημαντικά στη θνησιμότητα των εμβολίων».

* Οι συγγραφείς δηλώνουν ότι «οι εμβολιασμοί προκάλεσαν περισσότερους θανάτους από ότι ο κορονοϊός θα είχε κάνει την ίδια χρονική περίοδο.»

* 2337 από τους 5351 επίσημους ισραηλινούς θανάτους κορονοϊού σημειώθηκαν μεταξύ των μέσων Δεκεμβρίου, της έναρξης των εμβολιασμών και στα μέσα Φεβρουαρίου. Έτσι, σε δύο μήνες υπήρχαν σχεδόν τόσες απώλειες όπως και στους 10 μήνες πριν. Επιπλέον, ο αριθμός των θανάτων κατά τους δύο αυτούς μήνες αυξήθηκε αναλογικά γρήγορα με τον αριθμό των εμβολιασμών. Δεν μπορεί επομένως να υπάρχει ζήτημα σύμπτωσης.

* Το ίδιο ισχύει και για τον αριθμό των σοβαρών περιστατικών στα νοσοκομεία. Η πλειονότητα των ατόμων που νοσηλεύτηκαν στις 10 Φεβρουαρίου ή περίπου είχαν ήδη εμβολιαστεί με την πρώτη δόση ή είχαν λάβει τη δεύτερη δόση εντός 2 εβδομάδων, πριν από την εισαγωγή τους.

* Επίσης, για τον πληθυσμό έως 65 ετών, στατιστικές από το Υπουργείο Υγείας δείχνουν ότι «οι περισσότεροι θάνατοι Covid-19 κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου ήταν εμβολιασμένοι». «Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου 5 εβδομάδων της διαδικασίας εμβολιασμού, το ποσοστό θνησιμότητας αυτής της ηλικιακής ομάδας αυξήθηκε κατά 260. Αρχικά, 0,19 άτομα στα 100.000 πέθαναν. αφότου άρχισαν οι εμβολιασμοί, αυξήθηκαν από τους 50 στους 100.000.

* Καθώς ο αριθμός των εμβολιασμών και η μέση ηλικία των εμβολιασμένων ατόμων μειώνεται, θα υπάρξει προσωρινή μείωση σε σοβαρές περιπτώσεις και θανάτους στο εγγύς μέλλον. Ωστόσο, σε λίγους μήνες, ο Seligmann και ο Yativ αναμένουν τεράστια αύξηση, καθώς τα μακροπρόθεσμα αποτελέσματα των εμβολίων (συμπεριλαμβανομένου του ADE και επομένως πολύ υψηλότερης ευπάθειας στον ιό και στις διάφορες μεταλλάξεις του) θα πληγούν. «Αλλά αυτό θα συμβεί μόνο μετά τις προσεχείς εκλογές, αφήνοντας τους (επιζώντες) ψηφοφόρους χωρίς άλλη ευκαιρία να εκφράσουν την απογοήτευσή τους στο θάλαμο ψηφοφορίας».

* Εν μέρει επειδή οι ισραηλινές αρχές ασκούν μεγάλη πίεση στον πληθυσμό για εμβολιασμό, οι ειδικοί κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι γίνεται λόγος για «ένα νέο Ολοκαύτωμα». Επιπλέον, δήλωσαν ότι μετανιώνουν για το γεγονός ότι το Ισραηλινό Υπουργείο Υγείας δεν ήθελε να απαντήσει.

Το πιθανώς μεγαλύτερο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας έχει τεθεί σε ισχύ

Όπως γράφουμε εδώ και μήνες, αυτά είναι τα πρώτα αποδεικτικά στοιχεία ότι πράγματι ασχολούμαστε με τις μεγαλύτερες παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων στον κόσμο, οι οποίες απειλούν να μετατραπούν στο μεγαλύτερο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας που έγινε ποτέ. Οι πολιτικοί και άλλοι υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής που είναι ένοχοι γι 'αυτό, πιθανότατα δεν θα το αναγνωρίσουν ποτέ, και θα αποδώσουν ψευδώς όλους τους θανάτους από εμβόλια (ανεξάρτητα από τους πόσους θα υπάρξουν), στον Covid-19, σε μετάλλαξη, σε άλλο ιό ή σε «σύμπτωση. Και θα συνεχίσουν να ξεφεύγουν όσο η μεγάλη πλειοψηφία του πληθυσμού συνεχίζει να τους εμπιστεύεται τυφλά.

Για να τελειώσω, λοιπόν, με μερικά κατάλληλα αποσπάσματα από τον Mark Twain που δυστυχώς ισχύουν για πολλούς από τους συμπατριώτες μας:

«Πόσο εύκολο είναι να κάνεις τους ανθρώπους να πιστέψουν σε ένα ψέμα και πόσο δύσκολο είναι να το αναιρέσεις!»

«Καμία ποσότητα αποδεικτικών στοιχείων δεν θα πείσει ποτέ έναν ηλίθιο».

«Κάθε πολιτισμός φέρει τους σπόρους της καταστροφής του, και σε όλους τους ίδιους κύκλους μπορεί να φανεί... Οι άνθρωποι επινοούν τους δικούς τους καταπιεστές και οι καταπιεστές εκτελούν τη λειτουργία για την οποία εφευρέθηκαν».

« Όσοι αρνούνται να μάθουν από την ιστορία είναι καταδικασμένοι να το επαναλάβουν και εκείνοι που παραδίδουν την ανεξαρτησία τους και τις ικανότητες κριτικής σκέψης σε πολιτικούς, μέσα μαζικής ενημέρωσης και ψυχαγωγία, υπογράφουν έτσι για τους το δικό μας θάνατο».

Πηγή: greatreject.org

@ΙοuliaMike

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

 

ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ (PANDORA DOCUMENTS) -διαρροή σχεδόν 12 εκατομμυρίων εγγράφων-

"Η πανδημία ήταν μια βρώμικη βόμβα που εκτόξευσε η συμμορία των Rotschild. Αν οι Εβραίοι δεν τους κρεμάσουν όλους, θα υποσχεθούμε ότι θα το κάνουμε εμείς", αναφέρουν πηγές της MI6 (Military Intelligence Service, Section 6)

- Η δημοσίευση εγγράφων της Πανδώρας, που...

Προβλέπουμε ότι το 60-65% έχουν αφυπνιστεί.

Αυτό είναι υψηλό ποσοστό. Αλλά το 90% από αυτούς, εξακολουθεί να "κοιμάται" όσον αφορά το μέγεθος και το βάθος αυτού που έρχεται. Αυτό περιλαμβάνει εσένα που διαβάζεις αυτό και εγώ που το γράφω!

Το θέμα είναι ότι ακόμη και οι πιο αφυπνισμένοι είναι πολύ πιθανό να "σπάσουν" όταν όλα...

Έρχεται μια μέρα που συγχωρείς τον εαυτό σου.

Συγχωρείς τον εαυτό σου για όλα όσα δεν κατάφερες να είσαι, αλλά και για αυτό που ήσουν παρόλο που δεν έπρεπε.

Συγχωρείς τον εαυτό σου για τις αναβολές και τις προσδοκίες, για όλα όσα δεν είπες εγκαίρως και για όλα όσα έσπευσες να πεις παρόλο που έπρεπε να κλείσεις το στόμα σου....

ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ (PANDORA DOCUMENTS) -διαρροή σχεδόν 12 εκατομμυρίων εγγράφων-

Το ψεύτικο καθεστώς «Μπάιντεν» στις ΗΠΑ αθετήθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου και παρέμεινε μέχρι τις 18 Οκτωβρίου προτού τραβηχτεί τελικά το βύσμα σε αυτό το κακό καθεστώς, υπόσχονται πηγές της ασιατικής μυστικής κοινωνίας. Η χρηματοδότηση διακόπηκε επειδή οι εγκληματικές...