Η ΑΠΑΤΗ RΟCKEFELLER-BIDEN KATAΡΡΕΕΙ ΚΑΘΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΡΕΦΕΤΑΙ

2021-04-03

Το πραξικόπημα που πραγματοποιήθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες από την οικογένεια Rockefeller και τους σκλάβους της του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων καταρρέει, καθώς ο κόσμος αποστρέφεται αυτή την αποτρόπαια εγκληματική οικογένεια. Μετά την έξοδο του Τrump, υπάρχει μια αυξανόμενη συναίνεση μεταξύ της ελίτ εξουσίας, ότι η ψεύτικη προεδρία του Joe Biden εξελίσσεται σε ταινία καταστροφής. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα υψηλότερα επίπεδα παγκόσμιας εξουσίας επεξεργάζονται μια τρίτη εναλλακτική λύση, αναφέρουν πηγές πολλών Μυστικών Κοινωνιών.

Το πραξικόπημα που πραγματοποιήθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες από την οικογένεια Rockefeller και τους σκλάβους της του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων καταρρέει, καθώς ο κόσμος αποστρέφεται αυτή την αποτρόπαια εγκληματική οικογένεια. Μετά την έξοδο του Τrump, υπάρχει μια αυξανόμενη συναίνεση μεταξύ της ελίτ εξουσίας, ότι η ψεύτικη προεδρία του Joe Biden εξελίσσεται σε ταινία καταστροφής. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα υψηλότερα επίπεδα παγκόσμιας εξουσίας επεξεργάζονται μια τρίτη εναλλακτική λύση, αναφέρουν πηγές πολλών Μυστικών Κοινωνιών.

"Evergreen" είναι ο μυστικός υπηρεσιακός κωδικός για τη Χίλαρι Ροκφέλερ Κλίντον, που σημαίνει ότι αυτός ο αποκλεισμός ήταν ένα σαφές μήνυμα προς τους Ροκφέλερ. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης-προπαγάνδας, όπως οι New York Times, αποκαλούν το πλοίο «Ever given» ("Ποτέ Δεδομένο").

Όπως έχει αναφερθεί ευρέως ένας μεγάλος κινεζικός αυτοκινητόδρομος αποκλείστηκε επίσης από ένα φορτηγό με το λογότυπο της Evergreen.

Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο, η συμφωνία που έκανε το Κομμουντιστικό Κόμμα Κίνας με τους Rockefellers, για να χρηματοδοτήσει την ψεύτικη προεδρία του Μπάιντεν, πρέπει να τερματιστεί ή θα εμποδιστούν οι κινεζικές εμπορικές διαδρομές.

Οι Κινέζοι έκριναν ότι η απόφραξη του καναλιού του Σουέζ ήταν μια πράξη πολέμου και απάντησαν ρίχνοντας δύο στρατιωτικούς δορυφόρους των ΗΠΑ, λένε πηγές μυστικής κοινωνίας της Ασίας. Τα σύντομα βίντεο παρακάτω δείχνουν την καταστροφή τους, λένε οι πηγές.
https://video.wixstatic.com/.../bcb736.../720p/mp4/file.mp4

Η απόφραξη του καναλιού του Σουέζ και η πτώση των δορυφόρων ήταν μόνο τα πιο ορατά πρόσφατα σημάδια του συνεχιζόμενου υβριδικού παγκόσμιου πολέμου. Για παράδειγμα, η αυτοκινητοβιομηχανία, ένα εναπομείναν προπύργιο της βιομηχανικής δύναμης των Rockefeller, στραγγαλίζεται αργά από την έλλειψη ημιαγωγών.

Στις NXP Semiconductors N.V.( κατασκευαστής ημιαγωγών με έδρα στο Αϊντχόβεν της Ολλανδίας) και Infineon Technologies (Γερμανός κατασκευαστής ημιαγωγών), οι νούμερο ένα και τρία παγκόσμιοι παίκτες σε τσιπ αυτοκινήτων, είχε παραγκωνιστεί η παραγωγή τους το Φεβρουάριο από τις αφύσικες καταιγίδες στο Τέξας. Τώρα η ιαπωνική Chipmaker Renesas Electronics, η νούμερο 2 παίκτης σε τσιπ αυτοκινήτων, λέει ότι το εργοστάσιό τους καταστράφηκε από πυρκαγιά την περασμένη εβδομάδα. Έτσι, η η παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία σταματάει.
https://asia.nikkei.com/.../Chip-starved-automakers...

Βλέπουμε επίσης επιθέσεις σε διυλιστήρια πετρελαίου και φυσικού αερίου σε όλο τον κόσμο. Και πάλι, αυτοί είναι βασικοί προμαχώνες της δύναμης των Rockefeller. Συγκεκριμένα, οι καταστροφικές επιθέσεις εναντίον των εγκαταστάσεων πετρελαίου Rockefeller στη Σαουδική Αραβία ακολουθούνται από επιθέσεις σε εγκαταστάσεις σε μέρη που κυμαίνονται από τη Μοζαμβίκη έως την Ινδονησία. https://www.nzherald.co.nz/.../SI6QCMSLN6Y5KQSUOHRYFMI3VE/
https://sputniknews.com/.../202103281082475776-massive.../
https://www.reuters.com/.../dozens-killed-in-besieged...

Υπάρχει επίσης μια νέα περίοδος δολοφονιών και εκτελέσεων. Ο Tom Heneghan, ο οποίος δημοσίευσε τη φωτογραφία του ναζιστικού πράκτορα της CIA, Mike Cottrell, ανέφερε σύντομα την περασμένη εβδομάδα ότι ο Cottrell σκοτώθηκε. Αυτή η έκθεση έχει διαγραφεί πλήρως από το Διαδίκτυο.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο μάθαμε επίσης για το θάνατο του Μέγα Ηγεμόνα των Γνωστικών Ιλλουμινάτι Sasha Zarik.

O Sasha Zarik, γνωστός και ως Alexander Romanov. Ο Zarik σκοτώθηκε από τρένο στο σταθμό Hanakoganei στο Τόκιο, τον περασμένο Αύγουστο, σύμφωνα με τη σύζυγό του. Το μάθαμε αυτό την περασμένη εβδομάδα μόνο επειδή οι πληροφορίες είχαν αποκρυφθεί σκόπιμα από εμάς από γκάνγκστερ που κρύβονταν στον δεύτερο όροφο του αστυνομικού τμήματος Koganei στο Τόκιο.

Ο Zarik ήταν πράκτορας της Μυστικής Υπηρεσίας Πληροφοριών της Αυστραλίας (ΜΥΠΑ) που διείσδυσε σε επιχειρήσεις λαθρεμπορίου ναρκωτικών της Ανατολικής Ασίας, που υπάγονται στη φατρία διακίνησης ναρκωτικών της CIA. Σε ευρύτερο πλαίσιο, αυτό που είχαμε συναντήσει ο Zarik και εγώ ήταν ένα ναζιστικό πραξικόπημα κατά της δυτικής εξουσίας που πραγματοποιήθηκε από Γερμανούς πράκτορες DVD (Deutsche Vereinigung für Datenschutz = Γερμανική Ένωση Προστασίας Δεδομένων).Μεταξύ αυτών ήταν ο George Bush Sr., George Bush Jr., ο Πάπας Pope Ratzinger, ο Tony Blair, ο Peter Hans Kolvenbach, ο Βαρόνος Fritz Thysen, ο πρώην Πρωθυπουργός της Ιαπωνίας Yasuhiro Nakasone, ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ Benjamin Netanyahu, ο Henry (Heinz) Kissinger, ο Πρόεδρος της Γαλλίας Nicolas Sarkozy και η Βασιλική Οικογένεια των Αψβούργων που κρύβονται πίσω από το Παγκόσμιο Φόρουμ του Νταβός μεταξύ άλλων.

Πολύ περισσότεροι από τους κακούς, συμπεριλαμβανομένων των περισσότερων από αυτούς που αναφέρθηκαν παραπάνω, είτε έχουν σκοτωθεί, είτε φυλακιστεί ή απομακρυνθεί από το αξίωμά τους. Οποιοιδήποτε παραμένουν ζωντανοί δεν θα είναι για πολύ ακόμα. Η γενοκτονία δεν είναι έγκλημα με το οποίο μπορείς να ξεφύγεις ελαφρά.

Μιλώντας για γενοκτονία: μια πηγή της Μοσάντ μας πληροφορεί ότι ο σύζυγος της αποκαλούμενης Αντιπροέδρου Kamala Harris, ο Doug Emhof, είναι μέλος της αίρεσης θανάτου Chabad «σκοτώστε το 90% της ανθρωπότητας και υποδουλώστε τους υπόλοιπους».

Αυτή η αίρεση θανάτου, έχοντας αποτύχει να μας σκοτώσει με βιολογικά όπλα, προσπαθεί τώρα να μας σκοτώσει με εμβόλια, όπως βγαίνουν τώρα και λένε αμέτρητοι πληροφοριοδότες. Ο ακόλουθος σύνδεσμος και σύντομο απόσπασμα από τον πρώην Αντιπρόεδρο της Pfizer και Διευθυντή Επιστημών Δρ Mike Yeadon δίνει ένα σαφές μήνυμα:
https://www.godlikeproductions.com/.../message4747291/pg1...

"Γνωρίζω καλά ότι τα παγκόσμια εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας διαπράττονται εναντίον μεγάλου ποσοστού του παγκόσμιου πληθυσμού... Δεν έχω καμία απολύτως αμφιβολία ότι βρισκόμαστε σε παρουσία κακών (προσδιορισμός που δεν έχω κάνει ποτέ σε καριέρα 40 ετών) και επικίνδυνων προϊόντων... ... αν κάποιος ήθελε να βλάψει ή να σκοτώσει ένα σημαντικό ποσοστό του παγκόσμιου πληθυσμού τα επόμενα χρόνια, τα συστήματα που εφαρμόζονται αυτή τη στιγμή θα το επιτρέψουν. Κατά την άποψή μου, είναι απολύτως πιθανό ότι αυτό θα χρησιμοποιηθεί για μαζική ελάττωση του πληθυσμού."
https://brandnewtube.com/.../covid-19-vaccines-are...
https://www.bitchute.com/video/t7vtsVHvBbLI/


Τα εγκληματολογικά ίχνη προς τον επικεφαλής αυτού του χταποδιού, ή αλλιώς της ομάδας Octogon, εξακολουθούν και δείχνουν την Ελβετία. Θυμηθείτε, όταν πήγα να επισκεφθώ τους P2 (τώρα P3) Ελευθεροτέκτονες στην Ιταλία, μου είπαν ότι επρόκειτο να απολύσουν τον Πάπα Maledict (Βενέδικτο) και τον πρωθυπουργό της Ιταλίας Μπερλουσκόνι, και το έκαναν. Τώρα, ένα μέλος αυτής της ομάδας, ο Leo Zagami, λέει ότι ο Πάπας Φραγκίσκος (ή πιθανότατα το σωματικό διπλότυπό του) θα «παραιτηθεί σύντομα». https://leozagami.com/
Ο Zagami και οι συνάδελφοί του είπαν επίσης ότι πήραν τις εντολές τους από «εξωγήινους στην Ελβετία».

Η Κοινωνία των Λευκών Δράκων προσφέρθηκε να στείλει έναν εκπρόσωπο να συναντήσει αυτούς τους «εξωγήινους» στην Ελβετία για να διαπραγματευτεί μια αλλαγή στον τρόπο λειτουργίας αυτού του πλανήτη. Λεπτομερείς προτάσεις έχουν σταλεί μέσω διαφόρων υπηρεσιών πληροφοριών στην ΤΔΔ (Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών: BIS). Όπως προαναφέρθηκε, η Κοινωνία της Θούλης, η οποία λειτουργεί σε υπόγειες βάσεις στην Ελβετία και τη Γροιλανδία, έχει επίσης προσεγγιστεί, σύμφωνα με εσωτερικές πηγές.

Η οικογένεια των Δράκων επίσης πρόσφερε στη WDS (Κοινωνία των Λευκών Δράκων) τη χρήση οποιουδήποτε από τα αμέτρητα IOUs (ομόλογα υψηλής ονομαστικής αξίας κ.λπ.) που τους δόθηκαν όλα αυτά τα χρόνια από αυτούς τους Ελβετούς «εξωγήινους», σε αντάλλαγμα για το χρυσό τους. Αυτά τα IOUs, αξίας αμέτρητων τρισεκατομμυρίων δολαρίων, θα ήταν υπεραρκετά για να χρηματοδοτήσουν τεράστια έργα μετατροπής του πλανήτη αυτού σε παράδεισο για όλα τα ζωντανά πλάσματα.

Ο δημιουργός του Κβαντικού Χρηματοοικονομικού Συστήματος, ο οποίος πρόκειται να πάρει τα δικαιώματά του πίσω για το σύστημα που ανακτήθηκε από τους Rothschilds, (οι οποίοι το έκλεψαν από αυτόν) έχει επίσης προσφέρει υποστήριξη και έχει επικοινωνήσει με την BIS.

Οι Ελβετοί πρέπει να παραδώσουν αυτούς τους «εξωγήινους» σε δικαστήριο τύπου Νυρεμβέργης. Θυμηθείτε, αυτοί οι άνθρωποι προσπάθησαν -και εξακολουθούν - να δολοφονήσουν το μεγαλύτερο μέρος της ανθρωπότητας.

Πηγή: Benjamin Fulford, Weekly Report
Μετάφραση: @IouliaMike
Πρόσφατες δημοσιεύσεις

 

ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ (PANDORA DOCUMENTS) -διαρροή σχεδόν 12 εκατομμυρίων εγγράφων-

"Η πανδημία ήταν μια βρώμικη βόμβα που εκτόξευσε η συμμορία των Rotschild. Αν οι Εβραίοι δεν τους κρεμάσουν όλους, θα υποσχεθούμε ότι θα το κάνουμε εμείς", αναφέρουν πηγές της MI6 (Military Intelligence Service, Section 6)

- Η δημοσίευση εγγράφων της Πανδώρας, που...

Προβλέπουμε ότι το 60-65% έχουν αφυπνιστεί.

Αυτό είναι υψηλό ποσοστό. Αλλά το 90% από αυτούς, εξακολουθεί να "κοιμάται" όσον αφορά το μέγεθος και το βάθος αυτού που έρχεται. Αυτό περιλαμβάνει εσένα που διαβάζεις αυτό και εγώ που το γράφω!

Το θέμα είναι ότι ακόμη και οι πιο αφυπνισμένοι είναι πολύ πιθανό να "σπάσουν" όταν όλα...

Έρχεται μια μέρα που συγχωρείς τον εαυτό σου.

Συγχωρείς τον εαυτό σου για όλα όσα δεν κατάφερες να είσαι, αλλά και για αυτό που ήσουν παρόλο που δεν έπρεπε.

Συγχωρείς τον εαυτό σου για τις αναβολές και τις προσδοκίες, για όλα όσα δεν είπες εγκαίρως και για όλα όσα έσπευσες να πεις παρόλο που έπρεπε να κλείσεις το στόμα σου....

ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ (PANDORA DOCUMENTS) -διαρροή σχεδόν 12 εκατομμυρίων εγγράφων-

Το ψεύτικο καθεστώς «Μπάιντεν» στις ΗΠΑ αθετήθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου και παρέμεινε μέχρι τις 18 Οκτωβρίου προτού τραβηχτεί τελικά το βύσμα σε αυτό το κακό καθεστώς, υπόσχονται πηγές της ασιατικής μυστικής κοινωνίας. Η χρηματοδότηση διακόπηκε επειδή οι εγκληματικές...