Η "Μετάβαση"

2021-06-12

Μπορεί να είμαστε μάρτυρες της συνολικής αλλαγής, μπορεί και όχι. Η μετάβαση μπορεί να διαρκέσει μια εβδομάδα ή 300 χρόνια, αλλά είναι ασταμάτητη. Από εμάς εξαρτάται.

Οι σκοτεινές ελίτ φοβούνται πολύ, ήξεραν ότι το ανθρώπινο συλλογικό φτάνει σε πολύ υψηλούς κραδασμούς, αλλά δεν ήξεραν πόσο μακριά και σε τί βαθμό οι ψυχές θα ξυπνούσαν.

Δεν είναι πλέον κρυμμένοι. Οι "επιθέσεις" τους είναι άμεσες και μετωπικές. Υπάρχουν ακόμα εκείνοι που δεν μπορούν να δουν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι πραγματικό.

Οι "επιθέσεις" θα αυξηθούν: "Προσπαθήστε με κάθε τρόπο να μην ξυπνήσετε τους ανθρώπους. Προσπαθήστε το ξύπνημα να μην επικοινωνεί για να ξυπνήσει και άλλους και έτσι οι "ασυμβίβαστοι" να θεωρηθούν τρελοί ή εγκληματίες".

Ό, τι κι αν κάνουν οι σκοτεινές ελίτ, οι ψυχές που ενσαρκώνονται ήδη ως δάσκαλοι, και όχι ως πειραματόζωα, είναι ενσωματωμένες στην αγάπη. Απαιτείται ένα πράγμα. Μόνο ένα. Είναι το μόνο που έχετε να κάνετε: μην είστε "τροφή" γι΄αυτούς.

Ο άνθρωπος, μεταξύ άλλων, είναι μια από τις πιο ισχυρές γεννήτριες ενέργειας που υπάρχουν. Ανάλογα με την πολικότητα που ευθυγραμμίζουμε, έλκουμε τη μία συχνότητα ή την άλλη. Αυτές οι μη φυσικές οντότητες τρέφονται με αρνητική συχνότητα και τις ταΐζουμε εδώ και χιλιετίες!!

Η δόνηση των αφυπνισμένων, ανυψώνει τη συλλογική δίνη προς τον θετικό πόλο, γι 'αυτό οι ελίτ επιτίθενται τώρα με τόση πείνα, απόγνωση, επειδή λιμοκτονούν.

Συνδεθείτε με την ψυχή σας και παρακολουθήστε. Εάν η ψυχή σας, σας πει ότι είναι αλήθεια, μην σπαταλάτε ούτε ένα δευτερόλεπτο από την ύπαρξή σας να γίνεται το "φαγητό" αυτών των οντοτήτων.

Αφαιρέστε συναισθήματα με χαμηλή δόνηση: φόβο, μίσος, μνησικακίες, φθόνο, κακίες, "τροφές" που προέρχονται από την ταλαιπωρία ενός άλλου όντος, ψέματα, φιλοδοξίες, εγωισμό, θλίψη, δυσπιστία, τα οποία παράγουν πυκνή, χαμηλή ενέργεια, τροφή για όντα που ζουν και αναπνέουν μόνο στο "σκοτάδι".

Να είστε πάντα προσεκτικοί, μείνετε άφοβοι, είναι το μόνο που σας ζητείται! Τροφοδοτήστε την ψυχή σας με όλα όσα σας βοηθούν να σηκωθείτε!

Να γνωρίζετε τα συναισθήματά σας και να αλλάζετε τους κραδασμούς σας. Να παίζετε ή να ακούτε μουσική, να τραγουδάτε, να χορεύετε, να αναπνέετε. Αγκαλιάστε τις γάτες, το σκύλο σας, τον σύντροφό σας, το παιδί σας, κάντε μια βόλτα στη φύση ή σε ένα πάρκο, διαλογιστείτε, ασκηθείτε, κάντε ό, τι χρειάζεται, αλλά αλλάξτε αμέσως τα επίπεδα ενέργειας.

Σταματήστε να δημοσιεύετε επαναλαμβανόμενες πληροφορίες για τους ηλίθιους της κυβέρνησης ή αν το κάνετε βάλτε χιούμορ. Σταματήστε να "φροντίζετε" τα επίγεια ανθρώπινα αρνητικά και ημιτελή σχέδιά τους.

Μη φοβάστε, ελευθερώστε το μυαλό σας από το Matrix, εστιάστε την προσοχή σας σε αυτό που θέλετε, αλλά πάνω απ 'όλα, απολαύστε, χαρείτε, χαμογελάστε, τραγουδάτε, χορεύετε, αγαπάτε.

Μπορεί να είμαστε μάρτυρες της συνολικής αλλαγής, μπορεί και όχι.
Η μετάβαση μπορεί να διαρκέσει μια εβδομάδα ή 300 χρόνια, αλλά είναι ασταμάτητη.

@IouliaMike

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

"O Mύλος"

2021-06-17

Από το ίδιο σινάφι, αλλά με έναν άλλο χαρακτήρα στη μέση, έχουμε την αποκάλυψη των email του Fauci. Αποδείχθηκαν αυτά που εδώ και πολύ καιρό ισχυρίζονται οι "συνομωσιολόγοι": δηλαδή
ότι ο Fauci είναι κακός, μαριονέτα του συστήματος που εκτέλεσε μια "αποστολή".
Το μόνο που έκανε ο Fauci ήταν να ολοκληρώσει τις εργασίες ενός σχεδίου βήμα προς βήμα.

Μπορεί να είμαστε μάρτυρες της συνολικής αλλαγής, μπορεί και όχι. Η μετάβαση μπορεί να διαρκέσει μια εβδομάδα ή 300 χρόνια, αλλά είναι ασταμάτητη. Από εμάς εξαρτάται.

Κινούμαστε σε μία αυξημένη κατάσταση αφύπνισης των μαζών. Οι άπιστοι και ελεγχόμενοι από τον νου, κινούνται στο πρώτο στάδιο της αφύπνισης. Για πολλούς αυτό θα προκληθεί με σοκ και θα βιώσουν αναπόφευκτα σκοτεινές στιγμές. Αυτό είναι απαραίτητο για την επεξεργασία και την αποβολή ψευδών πεποιθήσεων.