ΛΟΥΣΙΦΕΡΑΣΗ. Μάθετε το όνομα. ΘΕΛΕΙ Ο BILL GATES ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΚΑΙ Η ΛΟΥΣΙΦΕΡΑΣΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙ.

2021-04-05

Raphael Dubois.
Κάποτε στα τέλη του 19ου αιώνα, ο Γάλλος φαρμακολόγος εξήγαγε τα οξειδωτικά ένζυμα που είναι απαραίτητα για τη δημιουργία βιοφωταύγειας (το φαινόμενο παραγωγής και έκλυσης ορατού φωτός από ζωντανούς οργανισμούς).

Σκεφτείτε τις μύγες, τη μέδουσα και ορισμένους μύκητες που "λάμπουν". Αυτές οι χημικές ουσίες είναι η λουσιφερίνη και η λουσιφεράση, ονόματα τα οποία επινόησε προσωπικά. Προέρχονται από τον λατινικό ομόλογό του, το lucifer. Και το όνομα σημαίνει "αυτός που φέρνει την αυγή-φως" ή κοινώς...φωτιστικό.

Και είναι αυτά που αν τα εισάγουν στο δέρμα σας, υπό τις κατάλληλες συνθήκες θα φωσφορίζουν και θα είναι ορατά (!!!)


ID2020 - Magnum Opus - Bill Gates - MIT

O Bill Gates, σε συνεργασία με το playbook COVID-19 και το MIT (Τεχνολογικό Ινστιτούτο Μασαχουσέτης, να από τα μεγαλύτερα, σημαντικότερα και πλέον φημισμένα πανεπιστήμια και κέντρα βασικής και τεχνολογικής έρευνας παγκοσμίως) - που υποστηρίζονται από τα Ηνωμένα Έθνη και το Ίδρυμα Rockefeller, υπόσχεται να εκχωρήσει σε κάθε άνδρα, γυναίκα και παιδί στη γη ένα ψηφιακό σήμα αναγνώρισης.

Και πηγαίνει κάπως έτσι:

1) Το ID2020 είναι ένα παγκόσμιο σύστημα ψηφιακής αναγνώρισης και αναμένεται από κάθε άνδρα, γυναίκα και παιδί, και λέγεται κυριολεκτικά "σήμα πιστοποίησης" (Certification Mark).

2) Λόγω των συνεχιζόμενων μεταλλάξεων με το COVID-19, το εμβόλιο κορoνοϊού που αναπτύσσεται αυτή τη στιγμή, θα αλλάξει το DNA μας μέσω μιας πραγματικής σύνθεσης του ατομικού μας γενετικού κώδικα, χρησιμοποιώντας τεχνολογία mRNA και CRISPER, η οποία δρα ως ψαλίδι, κόβοντας το DNA σε ένα καθορισμένο σημείο, εντοπίζοντας και αφαιρώντας ή εισαγάγοντας μια νέα ακολουθία με τεχνητό κωδικό.

3) Ένα πρόσφατο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της Microsoft, με αριθμό πατέντας WO/2020/060606, περιλαμβάνει μια άλλη εμφυτεύσιμη συσκευή, για σκοπούς αγοράς-πώλησης, η οποία καλύπτεται αμοιβαία από το ID2020 (και πιθανότατα είναι το ίδιο έργο). Πρόκειται για ένα σύστημα κρυπτογράφησης που παρακολουθεί τη σωματική μας δραστηριότητα - ακόμη και τις σκέψεις και τα συναισθήματά μας - και επιβραβεύει κάθε άτομο με βάση το πόσο καλά εκτελεί το έργο του με χρηματικές συναλλαγές.

4) Ένα μικροσκοπικό τσιπ παραδοσιακών φαρμάκων, θα λειτουργήσει ως αντισυλληπτικός παράγοντας, απενεργοποιώντας την ικανότητα μιας γυναίκας να μείνει έγκυος, όπως το φλας ενός διακόπτη φωτός.

5) Το ψηφιακό αναγνωριστικό θα περιλαμβάνει διαβατήριο ανοσίας.

6) Για να βεβαιωθείτε ότι κάθε άνδρας, γυναίκα και παιδί "συμμορφώνεται" με τις υποχρεωτικές υλοποιήσεις της One World Order, οι Gates και MIT αναπτύσσουν επί του παρόντος το "Σύστημα παράδοσης εμβολιασμού με ανθρώπινο εμφύτευμα Quantum Dot Microneedle." Είναι ένα τατουάζ για το χέρι που επιτρέπει λόγω της φωταύγειας να ελέγχεται και ποιός εμβολιάστηκε, το οποίο θα περιλαμβάνει το σήμα αναγνώρισης και τα αρχεία εμβολιασμού.

Δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Science Translational Medicine. Άρα μόνο συνωμοσιολογία δεν είναι.

ΛΟΥΣΙΦΕΡΑΣΗ. Μάθετε το όνομα.

Μόλις εισχωρήσουν αυτό το πράγμα στο χέρι σας, δεν θα μπορείτε να ανεβείτε σε ένα αυτοκίνητο, πολύ λιγότερο να περπατήσετε στο δρόμο, χωρίς να έχετε "εντοπιστεί".

Είναι χιουμοριστικό, αλλά καθόλου αστείο στο ελάχιστο, πόσο συχνά οι άνθρωποι λογομαχούν για την ψευδαίσθηση της ελευθερίας τους.

Εν τω μεταξύ, ετοιμάζονται να κάνουν "ένεση" στους καλούς σκλάβους. Δεν θα είχαμε καν συνομιλίες όπως αυτή, αν η ανθρωπότητα είχε επιλέξει να αποχωρήσει από αυτό.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ (PANDORA DOCUMENTS) -διαρροή σχεδόν 12 εκατομμυρίων εγγράφων-

"Η πανδημία ήταν μια βρώμικη βόμβα που εκτόξευσε η συμμορία των Rotschild. Αν οι Εβραίοι δεν τους κρεμάσουν όλους, θα υποσχεθούμε ότι θα το κάνουμε εμείς", αναφέρουν πηγές της MI6 (Military Intelligence Service, Section 6)

- Η δημοσίευση εγγράφων της Πανδώρας, που...

Προβλέπουμε ότι το 60-65% έχουν αφυπνιστεί.

Αυτό είναι υψηλό ποσοστό. Αλλά το 90% από αυτούς, εξακολουθεί να "κοιμάται" όσον αφορά το μέγεθος και το βάθος αυτού που έρχεται. Αυτό περιλαμβάνει εσένα που διαβάζεις αυτό και εγώ που το γράφω!

Το θέμα είναι ότι ακόμη και οι πιο αφυπνισμένοι είναι πολύ πιθανό να "σπάσουν" όταν όλα...

Έρχεται μια μέρα που συγχωρείς τον εαυτό σου.

Συγχωρείς τον εαυτό σου για όλα όσα δεν κατάφερες να είσαι, αλλά και για αυτό που ήσουν παρόλο που δεν έπρεπε.

Συγχωρείς τον εαυτό σου για τις αναβολές και τις προσδοκίες, για όλα όσα δεν είπες εγκαίρως και για όλα όσα έσπευσες να πεις παρόλο που έπρεπε να κλείσεις το στόμα σου....

ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ (PANDORA DOCUMENTS) -διαρροή σχεδόν 12 εκατομμυρίων εγγράφων-

Το ψεύτικο καθεστώς «Μπάιντεν» στις ΗΠΑ αθετήθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου και παρέμεινε μέχρι τις 18 Οκτωβρίου προτού τραβηχτεί τελικά το βύσμα σε αυτό το κακό καθεστώς, υπόσχονται πηγές της ασιατικής μυστικής κοινωνίας. Η χρηματοδότηση διακόπηκε επειδή οι εγκληματικές...