ΠΩΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙΣ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΣΕ ΘΑΡΡΟΣ

2022-04-28

Πώς μετατρέπεις τον φόβο σε θάρρος;

Είναι δύσκολο για τους ανθρώπους να αποδεχτούν ότι το "κατεστημένο" λέει ψέματα, γιατί είναι σαν τους γονείς τους.
Είναι παρόμοιο με ένα παιδί που ανακαλύπτει ότι οι γονείς του του λένε ψέματα ή δεν θέλουν να αναλάβουν την ευθύνη της ανατροφής του.

Ο αρχικός τρόπος αντιμετώπισης ενός τέτοιου παιδιού είναι η άρνηση, πρώτα απ 'όλα.
Εάν δεν αρνείται και φαντάζεται πως όλα είναι σωστά - θα αναγκαστεί να αποδεχθεί τη σκληρή αλήθεια: ότι δεν μπορεί να τους εμπιστευτεί πια, όπως πίστευε ότι μπορούσε, και ότι η ευθύνη που πίστευε ότι επέβαλαν στον εαυτό τους για να το φροντίσουν - είναι στην πραγματικότητα το κόστος να μεγαλώσει.

Για πρώτη φορά στη ζωή τους, αναγκάζονται να αντιμετωπίσουν μια πρόκληση που ποτέ δεν πίστευαν ότι θα έπρεπε να αντιμετωπίσουν. Αντιμετωπίζουν την *πιθανότητα*, ότι η επιστήμονες, οι πολιτικοί που τόσα χρόνια τους εμπιστεύονταν, δεν μπορεί πια να είναι αξιόπιστοι.

Μόλις αυτοί οι άνθρωποι είναι έτοιμοι να ωριμάσουν και να αναλάβουν την ευθύνη για τη ζωή τους, θα καταλήξουν σε άρνηση, επειδή θα αισθανθούν ότι είναι περιττό και αναποτελεσματικό, όσο νόμιζαν.

Θα αποκτήσουν την ανεξαρτησία τους και θα αντιμετωπίσουν την αλήθεια στην πλήρη δόξα της, για να προχωρήσουν...

Κάθε άτομο που έχει αντιμετωπίσει μια σκληρή αλήθεια, ξέρει πως το να κοιτάς πίσω, μόνο δυναμώνει.

Είναι πολύ δύσκολο να καταλάβει πόσο ουσιαστική είναι η αλήθεια, ενώ τρέχει μακριά από αυτήν, επειδή η φαντασία είναι άγρια ​​και η πρώτη σκέψη που έρχεται στο μυαλό είναι να βρει καταφύγιο: "Αν ανακαλύψω την αλήθεια, θα με βλάψει και θα υποφέρω περισσότερο, δεν πρέπει να συμβεί! "

Το αντίθετο ισχύει. Η αλήθεια ελευθερώνει, ενδυναμώνει και ενώνει όλους τους ανθρώπους που τολμούν να τη δουν χωρίς φόβο. Οι άνθρωποι που γνωρίζουν την αλήθεια δεν φοβούνται, επειδή η γνώση τους γεμίζει και βάζει τον φόβο στη θέση του.

Ο φόβος βρίσκεται στην αβεβαιότητα, έτσι όσοι βρίσκονται σε αβεβαιότητα-φοβούνται το μέλλον και πλημμυρίζουν τις ανησυχίες τους ξανά και ξανά. Η σιγουριά βρίσκεται μόνο στη γνώση ...

Η αληθινή γνώση είναι δύναμη, ένα άτομο όταν γνωρίζει αναπτύσσει θάρρος και δύναμη. Όχι μόνο είναι έτοιμος για το μέλλον, αλλά επέλεξε να αντιμετωπίσει την αλήθεια ειδικά για αυτόν.

@ΙοuliaMike


Ιoulia Mike © Διατηρούνται όλα τα δικαιώματα 2021
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε