Το Ισραήλ θα δικαστεί για «εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας» μετά από υποχρεωτικό πείραμα εμβολίων Covid

2021-03-27

Το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο (ICC) μελετά μια έρευνα για τις «κατάφωρες και ακραίες» παραβιάσεις του Κώδικα της Νυρεμβέργης από το Ισραήλ μετά από αντίρρηση των Εβραίων συνείδησης στο υποχρεωτικό καθεστώς εμβολιασμού COVID-19 του έθνους, που μήνυσε την κυβέρνηση για «εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας».

Η αδελφότητα Anshe Ha-Emet (Άνθρωποι της Αλήθειας) - αποτελούμενη από Ισραηλινούς γιατρούς, δικηγόρους, υπερασπιστές και ενδιαφερόμενους πολίτες - παραπονέθηκε στον εισαγγελέα του ICC στη Χάγη, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι διεξήγαγε ένα εθνικό «ιατρικό πείραμα» χωρίς πρώτα να ζητήσει «συγκατάθεση».

«Όταν οι αρχηγοί του Υπουργείου Υγείας, καθώς και ο πρωθυπουργός, παρουσίασαν το εμβόλιο στο Ισραήλ και άρχισαν τον εμβολιασμό των κατοίκων του Ισραήλ, οι εμβολιασμένοι δεν ενημερώθηκαν, ότι, στην πράξη, συμμετέχουν σε ένα ιατρικό πείραμα και ότι απαιτείται συναίνεση για αυτό, σύμφωνα με τον Κώδικα της Νυρεμβέργης», αναφέρει η αγωγή Anshe Ha-Emet.

Η εταιρία A. Suchovolsky & Co. Law που εδρεύει στο Τελ Αβίβ υποστηρίζει ότι η συμφωνία του Πρωθυπουργού Netanyahu με την Pfizer και ο ίδιος ο Netanyahu καθιστούν σαφές, ότι η εκστρατεία εμβολιασμού του Ισραήλ «είναι πράγματι ένα ιατρικό πείραμα και ότι αυτή ήταν η ουσία της συμφωνίας" (!!!)

Ο Netanyahu σύναψε συμφωνία με την Pfizer να λάβει «μια τεράστια ποσότητα εκατομμυρίων μερίδων εμβολίων» σε αντάλλαγμα για την παροχή στην εταιρεία μυστικών και προσωπικών ιατρικών πληροφοριών για άτομα «χωρίς τη γνώση ή τη συγκατάθεσή τους εκ των προτέρων», ισχυρίζεται η Anshe Ha-Emet.

Επεσήμανε τον εμβολιασμού του Covid, ως «καινοτόμου ιατρικής θεραπείας» που εισάγει ένα «συνθετικό mRNA στο σώμα» (το εμβόλιο έλαβε πρόσφατα έγκριση FDA στις Ηνωμένες Πολιτείες - μια έγκριση που δεν είναι οριστική και λήφθηκε μόνο σε διαδικασία έκτακτης ανάγκης) και αναφέροντας λεπτομερώς 22 ανεπιθύμητες ενέργειες του εμβολίου, η καταγγελία σημειώνει ότι η «επίδραση μακράς εμβέλειας της θεραπείας» δεν είναι επιστημονικά δοκιμασμένη και ότι «η επίδραση και η ασφάλεια μακροχρόνιας εμβέλειας στους αποδέκτες της είναι άγνωστη».

«Ο Κώδικας της Νυρεμβέργης, που γράφτηκε μετά τη δίκη των ναζιστικών γιατρών για τη διεξαγωγή ιατρικών πειραμάτων σε κρατούμενους συγκέντρωσης, ορίζει ότι είναι βαθύτατα ανήθικο να αναγκάσεις ή να εξαναγκάσεις ένα άτομο να συμμετάσχει σε ιατρικά πειράματα», δήλωσε η Εβραία ανθρωπολόγος Karen Harradine στην Εκκλησία.

«Καθορίζοντας οδηγίες για τον ιατρικό πειραματισμό, ο κώδικας αναφέρει: «Η εθελοντική συγκατάθεση του ανθρώπινου ατόμου είναι απολύτως απαραίτητη», εξήγησε ο Harradine.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer, Albert Bourla, προκάλεσε οργή όταν χαρακτήρισε το Ισραήλ το «παγκόσμιο εργαστήριο» για το πειραματικό εμβόλιο Pfizer-BioNTech κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο NBC News τον Φεβρουάριο.

Ο Bourla λέει τώρα, ότι λυπάται που χρησιμοποιεί τη φράση «εργαστήριο του κόσμου» όταν αναφέρεται στο Ισραήλ, αν και δεν μετανιώνει που επέλεξε το Ισραήλ ως μελέτη περίπτωσης για να εξετάσει την αποτελεσματικότητα του τρύπημα.

Ο Bourla αναγκάστηκε να ακυρώσει την επίσκεψή του στο Ισραήλ τον Μάρτιο, αφού εμφανίστηκε ότι δεν είχε εμβολιαστεί πλήρως, χρησιμοποιώντας το εμβόλιο της εταιρείας του, επειδή δεν θέλει να «κόψει τη γραμμή προτεραιότητας».

Ο Mark P. Dillon, επικεφαλής του Γραφείου της Μονάδας Πληροφοριών και Αποδεικτικών στοιχείων του ICC, αναγνώρισε την παραλαβή της αγωγής στις 13 Μαρτίου, σημειώνοντας ότι θα αντιμετωπιστεί σύμφωνα με τις «διατάξεις του Καταστατικού της Ρώμης του ICC».

Ωστόσο, η επιστολή του Dillon διευκρίνισε, ότι η επιστολή αναγνώρισης δεν σημαίνει «έχει ξεκινήσει έρευνα, ούτε πως θα ανοίξει από το Γραφείο του Εισαγγελέα. " «Η καταγγελία για παραβίαση του Κώδικα της Νυρεμβέργης έγινε δεκτή και το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης κάθεται στον πάγκο. ... Θα συνεχίσουμε να ενημερώνουμε», έγραψε η Ruth Machnes Suchovolsky, δικηγόρος που εκπροσωπεί την Anshe Ha-Emet στα κοινωνικά μέσα.

Σε συνέντευξη με τον Γάλλο-Καναδό ποιητή και συγγραφέα Guy Boulianne, ο Suchovolsky περιέγραψε την ιατρική δικτατορία του Ισραήλ: «Είναι φοβερό τι συμβαίνει εδώ. Οι άνθρωποι αρρωσταίνουν με παράλυση. Και τα μέσα ενημέρωσης το κρύβουν. Είναι μια πραγματική σφαγή. Μια 34χρονη γυναίκα, μητέρα τεσσάρων παιδιών, δεν μπορεί να μετακινήσει το μισό του σώματός της. Είναι σε αναπηρική καρέκλα. Εμβολιάστηκαν το 81% του ισραηλινού στρατού αδιάκριτα. Δεν έχουμε επιλογή για το είδος του κόσμου που θα βιώσουμε για τα παιδιά μας. Πρέπει να πολεμήσουμε ».

Εν τω μεταξύ, σε ένα άρθρο στο blog με τίτλο "31 Reasons Why I Won't Take the Vaccine," ("31 λόγοι για τους οποίους δεν θα πάρω το εμβόλιο"), ο ραβίνος Chananya Weissman χαρακτήρισε τα Covid jabs" το μεγαλύτερο ιατρικό πείραμα στην ιστορία της ανθρώπινης φυλής".

«Σκοπίμως δεν απεικονίζεται ως το μεγαλύτερο ιατρικό πείραμα στην ιστορία της ανθρώπινης φυλής και το γεγονός ότι είναι ιατρικό πείραμα δεν υποβαθμίζει καθόλου τη σοβαρότητά του», έγραψε ο Weissman.

Ο ορθόδοξος ραβίνος, συγγραφέας επτά βιβλίων και αρθρογράφος για τους The Times of Israel, εξήγησε: «Ήταν εκ των προτέρων θέμα της μάζας, πολύ λίγοι θα συμφωνούσαν να συμμετάσχουν σε ένα τέτοιο πείραμα» .

Ο χειρισμός των μαζών για συμμετοχή σε ιατρικό πείραμα με ψευδείς προσχέσεις, παραβιάζει τα θεμέλια της ιατρικής ηθικής και του δημοκρατικού νόμου. Δεν θα επιτρέψω σε ανήθικους ανθρώπους που εμπλέκονται σε τέτοια συμπεριφορά και να μου κάνουν κάτι τέτοιο».

Οι ιστορίες τρόμου έρχονται ήδη με ταχύτητα στρέβλωσης, αλλά οι πολιτικοί δεν ανησυχούν καθόλου. Το ιατρικό ίδρυμα το παραγκωνίζει ως άσχετα ή αμελητέα· τα μέσα ενημέρωσης το αγνοούν, οι εταιρείες "ναρκωτικών" φαρμάκων κινούνται μπροστά με πλήρη ταχύτητα και όσοι υψώνουν μια κόκκινη σημαία συνεχίζουν να εκφοβίζονται, λογοκρίνονται και τιμωρούνται.

Η Ilana Rachel Daniel, σύμβουλος υγείας για το νέο κόμμα Rapeh του Ισραήλ - που αγωνίζεται για τις επικείμενες εκλογές στην πλατφόρμα της ελευθερίας και αναγκαστικού εμβολιασμού - διαμαρτυρήθηκε επίσης για το διαβατήριο εμβολίων του Ισραήλ σε μια σειρά συνεντεύξεων.

«Κάνουν αυτό το πράσινο διαβατήριο, όπου ο μισός πληθυσμός δεν μπορεί να μπει σε θέατρα ή εμπορικά κέντρα ή κάθε είδους πράγματα, εκτός αν έχετε κάνει τον εμβολιασμό. Δημιουργούν ένα ιατρικό Απαρτχάιντ», είπε η Daniel. «Αυτό μοιάζει με το Ολοκαύτωμα το 2021», δήλωσε στον δημοσιογράφο Τζέιμς Ντελίνγκπολ.

"Είναι τρομερό. Είναι μια πολύ, πολύ, πολύ τρομακτική κατάσταση. Δεν αφήνουν παιδιά ηλικίας έως 16 ετών να πάρουν μέρος σε μαθητικές εξετάσεις χωρίς να κάνουν αυτή την ένεση."

Ο Ισραηλινός Gilad Rosinger, από το Radiant Israel, περιέγραψε το σύστημα πράσινων διαβατηρίων ως «ατζέντα πριν από το Ολοκαύτωμα». «Αν δεν υποτάξεις σε αυτήν την πονηρή, δαιμονική, τυραννική ατζέντα. αν επιλέξετε να πείτε, «ξέρετε τι, δεν είμαι έτοιμος να συμμετάσχω σε αυτό το πειραματικό πρόγραμμα», τότε πλέον θεωρείστε πολίτης δεύτερης κατηγορίας στο Ισραήλ», θρήνησε ο Ρόσινερ, εγγονός ενός επιζώντος από το Ολοκαύτωμα.

Πηγή: dailyexpose.co.uk

@IouliaMike

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

 

ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ (PANDORA DOCUMENTS) -διαρροή σχεδόν 12 εκατομμυρίων εγγράφων-

"Η πανδημία ήταν μια βρώμικη βόμβα που εκτόξευσε η συμμορία των Rotschild. Αν οι Εβραίοι δεν τους κρεμάσουν όλους, θα υποσχεθούμε ότι θα το κάνουμε εμείς", αναφέρουν πηγές της MI6 (Military Intelligence Service, Section 6)

- Η δημοσίευση εγγράφων της Πανδώρας, που...

Προβλέπουμε ότι το 60-65% έχουν αφυπνιστεί.

Αυτό είναι υψηλό ποσοστό. Αλλά το 90% από αυτούς, εξακολουθεί να "κοιμάται" όσον αφορά το μέγεθος και το βάθος αυτού που έρχεται. Αυτό περιλαμβάνει εσένα που διαβάζεις αυτό και εγώ που το γράφω!

Το θέμα είναι ότι ακόμη και οι πιο αφυπνισμένοι είναι πολύ πιθανό να "σπάσουν" όταν όλα...

Έρχεται μια μέρα που συγχωρείς τον εαυτό σου.

Συγχωρείς τον εαυτό σου για όλα όσα δεν κατάφερες να είσαι, αλλά και για αυτό που ήσουν παρόλο που δεν έπρεπε.

Συγχωρείς τον εαυτό σου για τις αναβολές και τις προσδοκίες, για όλα όσα δεν είπες εγκαίρως και για όλα όσα έσπευσες να πεις παρόλο που έπρεπε να κλείσεις το στόμα σου....

ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ (PANDORA DOCUMENTS) -διαρροή σχεδόν 12 εκατομμυρίων εγγράφων-

Το ψεύτικο καθεστώς «Μπάιντεν» στις ΗΠΑ αθετήθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου και παρέμεινε μέχρι τις 18 Οκτωβρίου προτού τραβηχτεί τελικά το βύσμα σε αυτό το κακό καθεστώς, υπόσχονται πηγές της ασιατικής μυστικής κοινωνίας. Η χρηματοδότηση διακόπηκε επειδή οι εγκληματικές...