Το κόσκινο

2021-05-14

Αυτό που ζούμε παραπάνω από ένα χρόνο τώρα, είναι απλά μία... "προπόνηση". Νομίζουμε πως όλα θα τελειώσουν τόσο εύκολα και γρήγορα;
Με ή χωρίς τη "φόλα"; Μάλλον γελιόμαστε.

Ό,τι ξεκίνησε το 2020 δεν θα τελειώσει όπως πολλοί νομίζουν μέσα στον Ιούλιο ή στην χειρότερη μέσα στο 2021. Και αυτό το θέλουν και οι μεν και οι δε. Και οι Σκοτεινοί ερπετόμορφοι "συγκάτοικοι" μας και οι Φωτεινοί.

"Γαλάζια Ελευθερία". Έτσι δεν ονομάστηκε το "κίνημα" των εμβολιασμών και η επιστροφή μας στην... κανονικότητα; Έτσι! Και μόνο έτσι θα μπορούσε να ονομαστεί. Λες και έγινε μία άτυπη συμφωνία μεταξύ των Σκοτεινών και των Φωτεινών, για να δοθεί αυτό το όνομα!

Όπως το νόμισμα έχει κοινή χρήση για το καλό και το κακό. Έτσι και η ονομασία που δόθηκε.

Στο "Γαλάζια Ελευθερία" οι Φωτεινοί, μας λένε ξεκάθαρα ένα μήνυμα: "Από την Ελλάδα ξεκίνησαν όλα και εδώ θα τελειώσουν!" Οι Σκοτεινοί, μας περνάνε το δικό τους μήνυμα που είναι επίσης ξεκάθαρο: "Σου δίνω την ελευθερία σου, αν βάλεις μέσα στο πυρηνικό κομμάτι του οργανισμού σου, το αίμα, ένα σκεύασμα που ακόμα θέλω τουλάχιστον έως το 2023 για να δω την αποτελεσματικότητα και ασφάλειά του".

Στο "Γαλάζια Ελευθερία" περικλείεται όλα όσα θα ακολουθήσουν...
Και δεν θα είναι καθόλου ευχάριστα και εύκολα. Αυτό θέλουν και οι δύο!

Πάμε τώρα στο κόσκινο.

Οι καλές νοικοκυρές ξέρουν το κόσκινο. Ένα χρήσιμο εργαλείο που ξεχωρίζει το φρέσκο αλευράκι από τα "ξένα" σώματα. Μένει δηλαδή αυτό που θα κάνει τα ψωμάκια τους να φουσκώσουν και να γίνουν λαχταριστά και...αγνά.

Το κόσκινο λοιπόν είναι...υπαρκτό. Μόνο που εδώ αυτό που περνάει ή μένει επάνω, είμαστε όλοι εμείς. Ο καθένας μας είναι η κόκκος από το αλευράκι ή..."ξένο σώμα".

Αυτή τη στιγμή και οι μεν και οι δε, κουνάνε το κόσκινο...!

Οι μεν σκατόψυχοι, γιατί θέλουν να ξεμπερδεύουν με τις μεγάλες ηλικίες και να σταματήσουν να τις πληρώνουν, να κοντρολάρουν τις γεννήσεις, και να ορίσουν αυτοί τα χρόνια που θα ζούμε.

Εδώ σας παραθέτω ένα ωραιότατο παράδειγμα ότι μπορούν να το κάνουν πανεύκολα και με...χάρη...! https://www.theepochtimes.com/.../bill-gates-funded...

(Για όσους δεν ξέρουν Αγγλικά, αλλά και για όσους βαριούνται να διαβάσουν να τους πω απλά τί λέει μέσα: Ο Βill Gates, απελευθέρωσε Γενετικά τροποποιημένα κουνούπια στις Ηνωμένες Πολιτείες -στο πλαίσιο ενός πειράματος- για την καταπολέμηση ασθενειών που μεταδίδονται με έντομα, όπως ο πυρετός του δάγκειου πυρετού, ο κίτρινος πυρετός και ο ιός Zika".

Και πώς το πετυχαίνει αυτό; Έυκολα! "Τα έντομα που απελευθερώνονται από την εταιρεία βιοτεχνολογίας είναι όλα αρσενικά, επομένως δεν δαγκώνουν. Αναμένεται να ζευγαρώσουν με τα τοπικά θηλυκά κουνούπια που δαγκώνουν και, με αυτόν τον τρόπο, θα μεταδώσουν ένα θανατηφόρο γονίδιο που θα διασφαλίσει ότι οι θηλυκοί απόγονοί τους θα πεθάνουν πριν φτάσουν στην ωριμότητα.

"Άρα τί κάνει ο Μπιλάκος; Μεταφέρει θανατηφόρα γονίδια μέσω της αναπαραγωγής. Και τί διασφαλίζει ο Μπιλάκος μας; Όσα κουνουπάκια γεννηθούν, να μην προλάβουν να...ωριμάσουν και στο τέλος να...ψοφήσουν...! Κακά κουνουπάκια! Καλό και έξυπνο; Δεν συμφωνείτε;

Μετά από την μεγάλη αυτή παρένθεση, συνεχίζουμε στα του κόσκινου.

Θα κρατήσουν αρκετούς βέβαια για τα επόμενα πειράματά τους σε κάποιες χώρες όπως Ινδία, Αφρική κλπ και επειδή είναι ψυχασθενείς και ερπετά, έχουν από τώρα ορίσει τη ζωή μας μιας και έχουν την...τεχνολογία...!

Η "Ελευθερία" μας δηλαδή, δεν ξέρω αν το έχετε ακόμα συνειδητοποιήσει θα ορίζεται από τη δική τους...τεχνολογία..! Θες κινητά, θες δορυφόρους, θες τηλεόραση, απομακρυσμένη διδασκαλία, απομακρυσμένη εργασία; Τί θες; Θες τεχνητή νοημοσύνη, προέδρους fake με νοθεία ακλογών;
Τί θες; Όλα με...τεχνολογία!

Οι δε Φωτεινοί κουνάνε το κόσκινο, γιατί θέλουν αντίθετα, καθαρούς ανθρώπους στο Σώμα και την Ψυχή. Και τί καθαρίζει το Σώμα και τη Ψυχή; Η μείωση των απαιτήσεων επειδή μειώνουμε ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ τις ανάγκες μας..! Αυτό, αν το αναλύσετε θα δείτε πως δεν έχει καμία σχέση με την τεχνολογία...!

Και τί άλλο;

Η ελεύθερη βούληση, η ενσυναίσθηση, η πίστη, η αγάπη, η ελευθερία, η γνώση του μέσα μας και όχι του τί χαρακτηριστικά έχει ένα...έξυπνο κινητό.

Οι Φωτεινοί γουστάρουν έναν κόσμο που να βασίζεται στις Ψυχάρες, στην Αγάπη και στο ΦΩΣ! Και αυτά όλα σίγουρα, είναι ικανοί και άξιοι λίγοι να τα "γευτούν" γιατί λίγοι τα...διαθέτουν. Άρα, οποιοσδήποτε δεν τηρεί αυτές τις "προϋποθέσεις", θεωρείται ως "ξένο σώμα" και μένει αμανάτι στο κόσκινο. Και ό,τι μένει αμανάτι στο κόσκινο, ξέρουμε πολύ καλά που το καταλήγει η νοικοκυρά.

Πρέπει να καταλάβουμε, πως ό,τι ζήσαμε από αρχές του 2020, είναι ένα "ζέσταμα". Ο εγκλεισμός, η απομόνωση, τα λιγοστά λεφτά, οι λιγοστές δραστηριότητες, το κλάμα, ο πόνος κλπ κλπ. Όποιος πάλεψε με την κατάσταση αυτή και τη γύρισε υπέρ του, όποιος κατάλαβε τί είναι σημαντικό στη ζωή πέραν της μπουζουκλερής και της άνετα καλωδιωμένης ζωάρας, θα είναι και αυτός που θα καταλάβει τί πρέπει να κάνει στον κυρίως "αγώνα" που έρχεται.

Το κόσκινο το έχουν πιάσει στα χέρια τους και το κουνάνε καιρό τώρα. Και δεν θα σταματήσει, μέχρι να μείνει επάνω και το τελευταίο "ξένο σώμα".

Όποιοι έβαλαν το πειραματικό σκεύασμα στον οργανισμό τους επειδή προτίμησαν τα λεφτά, τα καλώδια και την "ελευθερία" τους, σύντομα θα βρεθούν προ εκπλήξεων. Γιατί θα θεωρηθούν ως "ξένα σώματα" και στη ψυχή αλλά και στο...σώμα. Δυστυχώς, αυτή είναι η αλήθεια.

Οι κρεμάλες είναι στις αποθήκες και περιμένουν. Και ο ουρανός έτοιμος για να ρίξει τους κεραυνούς του εκεί που πρέπει.

Η "Γαλάζια Ελευθερία" θα έρθει. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ.

@IouliaMike

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

 

ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ (PANDORA DOCUMENTS) -διαρροή σχεδόν 12 εκατομμυρίων εγγράφων-

"Η πανδημία ήταν μια βρώμικη βόμβα που εκτόξευσε η συμμορία των Rotschild. Αν οι Εβραίοι δεν τους κρεμάσουν όλους, θα υποσχεθούμε ότι θα το κάνουμε εμείς", αναφέρουν πηγές της MI6 (Military Intelligence Service, Section 6)

- Η δημοσίευση εγγράφων της Πανδώρας, που...

Προβλέπουμε ότι το 60-65% έχουν αφυπνιστεί.

Αυτό είναι υψηλό ποσοστό. Αλλά το 90% από αυτούς, εξακολουθεί να "κοιμάται" όσον αφορά το μέγεθος και το βάθος αυτού που έρχεται. Αυτό περιλαμβάνει εσένα που διαβάζεις αυτό και εγώ που το γράφω!

Το θέμα είναι ότι ακόμη και οι πιο αφυπνισμένοι είναι πολύ πιθανό να "σπάσουν" όταν όλα...

Έρχεται μια μέρα που συγχωρείς τον εαυτό σου.

Συγχωρείς τον εαυτό σου για όλα όσα δεν κατάφερες να είσαι, αλλά και για αυτό που ήσουν παρόλο που δεν έπρεπε.

Συγχωρείς τον εαυτό σου για τις αναβολές και τις προσδοκίες, για όλα όσα δεν είπες εγκαίρως και για όλα όσα έσπευσες να πεις παρόλο που έπρεπε να κλείσεις το στόμα σου....