"O Mύλος"

2021-06-17
Μέχρι χθες, ο Μπιλ Γκέιτς ήταν ο λευκός ιππότης της πανδημίας. Έδωσε αιχμηρές αλλά ήρεμες απαντήσεις, πρότεινε δυσνόητες ιατρικές δικτατορίες και έφερε μερική "ελπίδα" σε οποιοδήποτε φοβισμένο άτομο...


Επιπλέον, είχε προωθηθεί από το σύστημα στο παρελθόν όσο κανείς άλλος. Μόλις λέγαμε μια λέξη για αυτόν τα ΜΜΕ μας αποκαλούσαν ως: "οπισθοδρομικούς", "μεσαιωνικούς", "καθυστερημένους", "συνωμοσιολόγους" κλπ κλπ.


Το αστέρι του Kill Bill φαίνεται να μην πηγαίνει καλά. Αφού η σύζυγός του τον άφησε μετά μουσικής, άρχισαν να εμφανίζονται όλα τα είδη των ερωτικών του ιστοριών. Κανονικά, ένα τέτοιο σκάνδαλο οδηγεί πάντα σε ένα αποτέλεσμα: την κατηγορία της σεξουαλικής παρενόχλησης ή, ακόμη χειρότερα, του βιασμού.


Στην περίπτωση του Gates, υπάρχει κάτι άλλο. Κατά τη διάρκεια του σκανδάλου του, αποκαλύφθηκαν επίσης οι σχέσεις του με τον Epstein. Και όπως θα δούμε αργότερα, ο Epstein θα χρησιμοποιηθεί στο μέλλον για σοβαρές "εκκαθαρίσεις".


Παρεμπιπτόντως, ο Kill Bill έχει εξαφανιστεί από την πρώτη γραμμή. Αφού πλήρωσε καταπληκτικά ποσά για να κλείσει τα στόματα των σημαντικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, έκανε ένα βήμα πίσω για να σώσει την περιουσία του για να μη δει την αυτοκρατορία του να καταρρέει. Είναι η δεύτερη φορά που "αποχωρεί" ανώνυμα, ελπίζοντας ότι θα δραπετεύσει για να έχει ειρηνικά γεράματα. Σίγουρα θα γίνει το αντίθετο.

Από το ίδιο σινάφι, αλλά με έναν άλλο χαρακτήρα στη μέση, έχουμε την αποκάλυψη των email του Fauci. Αποδείχθηκαν αυτά που εδώ και πολύ καιρό ισχυρίζονται οι "συνομωσιολόγοι": δηλαδή
ότι ο Fauci είναι κακός, μαριονέτα του συστήματος που εκτέλεσε μια "αποστολή".
Το μόνο που έκανε ο Fauci ήταν να ολοκληρώσει τις εργασίες ενός σχεδίου βήμα προς βήμα.

Γίνεται επίσης όσο το δυνατόν πιο ξεκάθαρο, ότι το άτομο ήξερε τι έλεγε, ενεργώντας εντελώς
ψυχρά για να επιβάλει την ατζέντα που του υπαγορεύτηκε. Ήξερε για την μη αναγκαιότητα της μάσκας, γνώριζε την «διαφυγή» του ιού από το εργαστήριο και γνώριζε τις φτηνές θεραπείες που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές, ειδικά για την υδροξυχλωροκίνη. Ωστόσο, πήγε προς την κατεύθυνση που του υπαγορεύτηκε.

Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Fauci έχουν τρομερή δυνατότητα να "καταρρίψουν" τον οποιονδήποτε. Είναι δύσκολο για εμάς που δεν είμαστε "μέσα στα πράγματα" να καταλάβουμει πώς ήρθαν στο φως τώρα. Όπως τα e-mail της Hillary Clinton, τα οποία βγήκαν σε μια κρίσιμη στιγμή στην προεκλογική εκστρατεία, τα e-mail του Fauci έρχονται στο φως σε μια εποχή που όλες οι ρητορικές αρχίζουν να εξασθενίζουν. Και καθώς χάνει τη λάμψη του, οι ηγέτες του... πρέπει να καταστραφούν...!Κοιτώντας από αυτή την οπτική γωνία, μπορούμε να καταλάβουμε ότι τόσο ο Fauci όσο και ο Bill Gates, από την άποψη της πανδημίας, έχουν παράλληλες μοίρες. Και οι δύο ανέβηκαν στο ίδιο μήκος κύματος και τώρα πρόκειται να μπουν στον "μύλο" από την ελίτ.

Ο λόγος είναι απλός: έτσι λειτουργούν τα πράγματα! Πίσω από τη θεωρία υπάρχει η λογική, δηλαδή ότι η ηλιθιότητα πρέπει να διατηρείται στο προσκήνιο ενός διαρκούς θεάματος. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος με τον οποίο μπορούν να χειριστούν ορδές σκλάβων ή ημι-σκλάβων: να δώσουν ήρωες, στη συνέχεια να τους "πετσοκόψουν" δημόσια και να τους ρίξουν στον...μύλο. Κάθε κραυγή απελπισίας του πρώην ήρωα είναι ένας ήχος που προσελκύει υπνωτικά τη βλακεία.

Αυτό που συμβαίνει στους δύο τους, είναι ένα σημάδι ότι πλησιάζει η στιγμή που «θα αποδοθεί δικαιοσύνη» και οι «ιππότες» του τώρα θα κριθούν σκληρά, σε δημόσιες δίκες που αποσκοπούν στην ανακούφιση των δεινών εκείνων που έπεσαν στην παγίδα.

Ωστόσο, όταν θα δούμε τον Fauci να λέει για το πόσο "λυπάται" ή όταν ακούσουμε κυβερνώντες να λένε επίσημα "Ήμουν ηλίθιος", πρέπει να κατανοήσουμε ότι η "δικαιοσύνη" γίνεται από τους ίδιους χαρακτήρες που δημιούργησαν ολόκληρo το "θέατρο".

ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΥ ΜΑΣ!

@ΙοuliaMike

Πρόσφατες δημοσιεύσεις 

ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ (PANDORA DOCUMENTS) -διαρροή σχεδόν 12 εκατομμυρίων εγγράφων-

"Η πανδημία ήταν μια βρώμικη βόμβα που εκτόξευσε η συμμορία των Rotschild. Αν οι Εβραίοι δεν τους κρεμάσουν όλους, θα υποσχεθούμε ότι θα το κάνουμε εμείς", αναφέρουν πηγές της MI6 (Military Intelligence Service, Section 6)

- Η δημοσίευση εγγράφων της Πανδώρας, που...

Προβλέπουμε ότι το 60-65% έχουν αφυπνιστεί.

Αυτό είναι υψηλό ποσοστό. Αλλά το 90% από αυτούς, εξακολουθεί να "κοιμάται" όσον αφορά το μέγεθος και το βάθος αυτού που έρχεται. Αυτό περιλαμβάνει εσένα που διαβάζεις αυτό και εγώ που το γράφω!

Το θέμα είναι ότι ακόμη και οι πιο αφυπνισμένοι είναι πολύ πιθανό να "σπάσουν" όταν όλα...

Έρχεται μια μέρα που συγχωρείς τον εαυτό σου.

Συγχωρείς τον εαυτό σου για όλα όσα δεν κατάφερες να είσαι, αλλά και για αυτό που ήσουν παρόλο που δεν έπρεπε.

Συγχωρείς τον εαυτό σου για τις αναβολές και τις προσδοκίες, για όλα όσα δεν είπες εγκαίρως και για όλα όσα έσπευσες να πεις παρόλο που έπρεπε να κλείσεις το στόμα σου....