"O Mύλος"

2021-06-17
Μέχρι χθες, ο Μπιλ Γκέιτς ήταν ο λευκός ιππότης της πανδημίας. Έδωσε αιχμηρές αλλά ήρεμες απαντήσεις, πρότεινε δυσνόητες ιατρικές δικτατορίες και έφερε μερική "ελπίδα" σε οποιοδήποτε φοβισμένο άτομο...


Επιπλέον, είχε προωθηθεί από το σύστημα στο παρελθόν όσο κανείς άλλος. Μόλις λέγαμε μια λέξη για αυτόν τα ΜΜΕ μας αποκαλούσαν ως: "οπισθοδρομικούς", "μεσαιωνικούς", "καθυστερημένους", "συνωμοσιολόγους" κλπ κλπ.


Το αστέρι του Kill Bill φαίνεται να μην πηγαίνει καλά. Αφού η σύζυγός του τον άφησε μετά μουσικής, άρχισαν να εμφανίζονται όλα τα είδη των ερωτικών του ιστοριών. Κανονικά, ένα τέτοιο σκάνδαλο οδηγεί πάντα σε ένα αποτέλεσμα: την κατηγορία της σεξουαλικής παρενόχλησης ή, ακόμη χειρότερα, του βιασμού.


Στην περίπτωση του Gates, υπάρχει κάτι άλλο. Κατά τη διάρκεια του σκανδάλου του, αποκαλύφθηκαν επίσης οι σχέσεις του με τον Epstein. Και όπως θα δούμε αργότερα, ο Epstein θα χρησιμοποιηθεί στο μέλλον για σοβαρές "εκκαθαρίσεις".


Παρεμπιπτόντως, ο Kill Bill έχει εξαφανιστεί από την πρώτη γραμμή. Αφού πλήρωσε καταπληκτικά ποσά για να κλείσει τα στόματα των σημαντικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, έκανε ένα βήμα πίσω για να σώσει την περιουσία του για να μη δει την αυτοκρατορία του να καταρρέει. Είναι η δεύτερη φορά που "αποχωρεί" ανώνυμα, ελπίζοντας ότι θα δραπετεύσει για να έχει ειρηνικά γεράματα. Σίγουρα θα γίνει το αντίθετο.

Από το ίδιο σινάφι, αλλά με έναν άλλο χαρακτήρα στη μέση, έχουμε την αποκάλυψη των email του Fauci. Αποδείχθηκαν αυτά που εδώ και πολύ καιρό ισχυρίζονται οι "συνομωσιολόγοι": δηλαδή
ότι ο Fauci είναι κακός, μαριονέτα του συστήματος που εκτέλεσε μια "αποστολή".
Το μόνο που έκανε ο Fauci ήταν να ολοκληρώσει τις εργασίες ενός σχεδίου βήμα προς βήμα.

Γίνεται επίσης όσο το δυνατόν πιο ξεκάθαρο, ότι το άτομο ήξερε τι έλεγε, ενεργώντας εντελώς
ψυχρά για να επιβάλει την ατζέντα που του υπαγορεύτηκε. Ήξερε για την μη αναγκαιότητα της μάσκας, γνώριζε την «διαφυγή» του ιού από το εργαστήριο και γνώριζε τις φτηνές θεραπείες που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές, ειδικά για την υδροξυχλωροκίνη. Ωστόσο, πήγε προς την κατεύθυνση που του υπαγορεύτηκε.

Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Fauci έχουν τρομερή δυνατότητα να "καταρρίψουν" τον οποιονδήποτε. Είναι δύσκολο για εμάς που δεν είμαστε "μέσα στα πράγματα" να καταλάβουμει πώς ήρθαν στο φως τώρα. Όπως τα e-mail της Hillary Clinton, τα οποία βγήκαν σε μια κρίσιμη στιγμή στην προεκλογική εκστρατεία, τα e-mail του Fauci έρχονται στο φως σε μια εποχή που όλες οι ρητορικές αρχίζουν να εξασθενίζουν. Και καθώς χάνει τη λάμψη του, οι ηγέτες του... πρέπει να καταστραφούν...!Κοιτώντας από αυτή την οπτική γωνία, μπορούμε να καταλάβουμε ότι τόσο ο Fauci όσο και ο Bill Gates, από την άποψη της πανδημίας, έχουν παράλληλες μοίρες. Και οι δύο ανέβηκαν στο ίδιο μήκος κύματος και τώρα πρόκειται να μπουν στον "μύλο" από την ελίτ.

Ο λόγος είναι απλός: έτσι λειτουργούν τα πράγματα! Πίσω από τη θεωρία υπάρχει η λογική, δηλαδή ότι η ηλιθιότητα πρέπει να διατηρείται στο προσκήνιο ενός διαρκούς θεάματος. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος με τον οποίο μπορούν να χειριστούν ορδές σκλάβων ή ημι-σκλάβων: να δώσουν ήρωες, στη συνέχεια να τους "πετσοκόψουν" δημόσια και να τους ρίξουν στον...μύλο. Κάθε κραυγή απελπισίας του πρώην ήρωα είναι ένας ήχος που προσελκύει υπνωτικά τη βλακεία.

Αυτό που συμβαίνει στους δύο τους, είναι ένα σημάδι ότι πλησιάζει η στιγμή που «θα αποδοθεί δικαιοσύνη» και οι «ιππότες» του τώρα θα κριθούν σκληρά, σε δημόσιες δίκες που αποσκοπούν στην ανακούφιση των δεινών εκείνων που έπεσαν στην παγίδα.

Ωστόσο, όταν θα δούμε τον Fauci να λέει για το πόσο "λυπάται" ή όταν ακούσουμε κυβερνώντες να λένε επίσημα "Ήμουν ηλίθιος", πρέπει να κατανοήσουμε ότι η "δικαιοσύνη" γίνεται από τους ίδιους χαρακτήρες που δημιούργησαν ολόκληρo το "θέατρο".

ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΥ ΜΑΣ!

@ΙοuliaMike

Πρόσφατες δημοσιεύσεις 


"Να ξέρεις το εξής: τα ιερατεία, τα οποία απεχθάνονται την ανθρωπότητα, ποτέ δεν τολμούν να κάνουν κάτι εις βάρος της εάν προηγουμένως δεν έχουν φέρει την ίδια, στο σημείο... να ευχηθεί το πάθημά της.

Δηλαδη τί λένε: "Θέλουμε να τους κάνουμε κακό. Μπορούμε να τους το κάνουμε εάν οι ίδιοι δεν το επιζητούν; Όχι. Γιατί; Γιατί ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΜΕ...

Το μεγάλο δράμα της ανθρωπότητας δεν είναι ούτε ο Κόβiντ ούτε η πανούκλα. Δεν είναι ούτε o HIV ούτε o πόλεμος.

Όλα ξεπερνιούνται με τεράστια ένταση και συνέπειες. Αλλά ξεπερνιούνται.

Αυτό που δεν ξεπερνιέται είναι πως οι άνθρωποι γινόμαστε όλο και πιο χαζοί, μέρα με τη μέρα.

Είμαστε πάρα πολλοί αλλά και πολύ ανόητοι. Όσο...

Πώς μετατρέπεις τον φόβο σε θάρρος;

Είναι δύσκολο για τους ανθρώπους να αποδεχτούν ότι το "κατεστημένο" λέει ψέματα, γιατί είναι σαν τους γονείς τους.
Είναι παρόμοιο με ένα παιδί που ανακαλύπτει ότι οι γονείς του του λένε ψέματα ή δεν θέλουν να αναλάβουν την ευθύνη της ανατροφής του.

Ο αρχικός τρόπος αντιμετώπισης ενός τέτοιου παιδιού είναι η...